ASC

ASC

ASC is wereldwijd bekend om zijn aluminium steigers, ladders en trappen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft inmiddels een dealernetwerk van ruim 500 dealers over de gehele wereld. ASC staat voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Mede dankzij nieuwe innovaties en investeringen is ASC instaat om de grote klantenkring te bevoorraden. Samen met onze partners en dealers komen wij tot de beste oplossing om veilig op hoogte te kunnen werken.

Het assortiment

De professionele gebruiker, die veilig wil werken op hoogte, kiest voor ASC. ASC is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van aluminium Klimmaterialen zoals rol- en kamersteigers, gevelsteigers, kooiladders, trappen en ladders, werkliften, hangbruginstallaties, dakrandbeveiligingen en overige aluminium constructies. Daarnaast is het bij ASC mogelijk om op aanvraag producten of constructies te laten ontwikkelen. Het idee en de wens van de klant staan hierin centraal.

ASC staat bekend om het aanbieden van innovatieve oplossingen. Zo is er een patent op het unieke Fast-Clic systeem en de Quick-Lock schoren. In combinatie met een AGS Pro voorloopleuning is een steiger nog nooit sneller en veiliger opgebouwd. Door deze unieke uitvindingen worden rolsteigers niet alleen veiliger, maar kunt u deze ook vele malen sneller opbouwen.

 

 

 

Je vindt de producten van ASC in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd
  • 2 échte winkels
  • Geen verzendkosten
  • Service na verkoop