fetra

Transportmiddelen van Fetra

fetra behoort tot de leidende fabrikanten van transportwagens en steekwagens van staal, roestvrijstaal of aluminium. Wij produceren transportmiddelen van de hoogste kwaliteit, die zich door absolute functionaliteit, hoog comfort en een duidelijke design onderscheiden. De naam fetra staat daarom voor een buitengewoon programma aanbod en hoge innovatiekracht. Van dossierwagen tot en met een onderzetroller van 24 ton draagvermogen: het fetra programma omvat meer dan 1.000 artikelen. Deze veelvoud is opmerkelijk, net als de tot in detail doordachte functionaliteit. Ieder fetra product is perfect aan de speciale eisen aangepast en laat zich moeiteloos hanteren.

Gegarandeerde veiligheid

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, die eersteklas verwerkt worden. Daarom zijn fetra transportmiddelen bijzonder veilig en hebben een lange levensduur. Dat zeggen wij niet alleen, wij garanderen het ook: fetra geeft op bijna alle transportmiddelen 10 jaar kwaliteitsgarantie.

Filosofie: alleen het beste

Kwaliteit is voor fetra niet alleen genoeg, maar ook uitdrukkelijk onze dagelijkse inspiratie: nu en in de toekomst willen wij transportmiddelen bieden met een modern design en het grote praktische gemak perfect combineren. Met absolute topkwaliteit willen wij daarmee bijdragen, het arbeidsproces in de bedrijven uit de industrie, het bedrijfsleven en dienstverlening naadloos te laten verlopen.

Hoog innovatievermogen

Onze sleutel voor het succes zijn doordachte productlijnen, die verbluffend zijn op het gebied van kwaliteit en veelvoud, functionaliteit en design. Dat fetra tot de marktleider behoort, heeft nog een andere oorzaak: ons innovatievermogen. In alle sectoren ondergaan de arbeidsprocessen een stevige verandering, waarmee onze producten altijd aan de aanpassingen voldoen. Innovatie heeft bij fetra een erg groot belang.
Onze

Je vindt de producten van fetra in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop