Stahlwille

Stahlwille B.V. te Erembodegem is een dochteronderneming van de Duitse fabrikant Stahlwille GmbH.

Sinds 1997, het jaar van onze oprichting, zijn wij actief in België. Wij hebben inmiddels een landelijk professioneel dealernetwerk opgebouwd, dat de Stahlwille handgereedschappen afzet in met name de automotive- en industriële markt.

Samenwerking en partnerschap met regionale dealers in het hele land is volgens ons de sleutel tot succes. Intensieve ondersteuning van onze dealers bij openhuizen en regionale beurzen en on-the-job trainingen van personeel zijn hiervan enkele voorbeelden.

Trots zijn wij op het feit dat wij sinds 2002 als handgereedschappenleverancier gecertificeerd zijn conform ISO 9001. Deze certificering, betrouwbare en snelle leveringen en onze hoogwaardige kwaliteitsgereedschappen maken Stahlwille tot een competente partner.

 

Stahlwille highlights

Stahlwille Sleutelprogramma

Met onze slogan "sterker dan iedere bout" onderscheiden we ons tot op de dag van vandaag ten opzichte van andere merken. Ons eigen productieproces staat garant voor een extreme belastbaarheid. Door gebruikmaking van hoogwaardige materiaalkwaliteit en door een intelligente materiaalverdeling hebben wij een buitengewoon duurzaam product ontwikkeld. Het kenmerkende “dubbel T” profiel zorgt voor een extreme belastbaarheid en een significante gewichtsbesparing. Enkele grote voordelen van het sleutelprogramma zijn o.a. slankheid, laag gewicht en perfecte afwerking.

Stahlwille TCS-programma

Stahlwille is de grondlegger van het inmiddels wereldwijd bekende modulaire foam inlay systeem TCS (Tool Control System). Alle gereedschappen zijn veilig opgeborgen in foaminleggen met uiterst nauwkeurige driedimensionale vormen. De zeer nauwkeurige passing zorgt voor een overzichtelijke indeling en rammelvrij opbergen van uw gereedschappen.

Stahlwille momentsleutelprogramma

Het door Stahlwille ontwikkelde, slijtvaste “kliksysteem met buigstaaf” is inmiddels wereldwijd een begrip geworden. Het gebruik van deze “buigstaaf” i.p.v. een “veer” heeft geleid tot enorme kostenbesparingen voor onze gebruikers. Dit unieke systeem zorgt voor een langdurige nauwkeurigheid van onze momentsleutels. Onze momentsleutels zijn daarnaast bliksemsnel instelbaar en ook hier geldt ; tijdbesparing = kostenbesparing.

Doordat het mechanisme alleen bij gebruik wordt belast is terugstelling naar “0” niet nodig ! 

Alle momentsleutels worden uitgeleverd incl. kalibratiecertificaat volgens ISO 6789-2:2017.

 

Ook op het gebied van het testen en kalibreren van momentsleutels heeft Stahlwille een leidende rol. Stahlwille biedt de mogelijkheid om een complete kalibreerinstallatie tot 3000NM naar wens te configureren; kalibreren in eigen beheer was nog nooit zo eenvoudig !

Je vindt de producten van Stahlwille in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop