STANLEY

Bent u een handelaar die zijn klanten eersteklasproducten wilt aanbieden, of een ervaren eindgebruiker op zoek naar het beste gereedschap – STANLEY is hier om u te dienen

STANLEY is trots op zijn reputatie op het veld van uitmuntendheid. Wij leggen ons onverdroten toe op het uittesten, ontwerpen en verbeteren van onze producten om de kwaliteit en maximale werking ervan te garanderen. Het handhaven van onze status als ’s werelds beste in wat we doen is belangrijk voor ons en precies wat u verwacht van een naam als STANLEY.

The STANLEY Works, oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut, werd in 1843 opgericht door Frederick T. STANLEY. Een paar jaar later, in 1857, stichtte Fredericks neef, Henry STANLEY, The STANLEY Rule and Level Company. In 1920 fuseerde The Rule and Level Company met The STANLEY Works om daar uit te groeien tot de beroemde afdeling Handgereedschap.

Handgereedschap:

Sinds 1843 leggen wij de marktnorm vast voor alles wat we doen. Er is geen enkel ander bedrijf ter wereld met een sterkere of overtuigendere geschiedenis van effeciënt, innovatief en krachtig handgereeschap dat gebruikers over de hele wereld helpt om het beste uit zichzelf te halen.

Onze missie bij STANLEY is om mensen te helpen uitmunten, hun potentieel te gebruiken en hen te helpen om elke klus beter te doen dan de vorige. Of het nu is door hen sneller te laten werken, scherper te doen snijden of harder te doen slaan, we helpen mensen om het beste uit zichzelf te halen door de handigste stukken geraadschap ooit te maken.

STANLEY is gepassioneerd om het altijd beter te doen, nieuwe dingen te creëren en mensen te helpen uitmunten. Dat is ons prestatievermogen in actie en dat is onze belofte van ons merk.

 

Opbergsystemen:

Stanley biedt u een compleet assortiment aan kwalitatieve opbergsystemen voor thuis en voor op de werf, met een inhoudscapaciteit van 50 tot 190 liter en met een geraamte in polypropyleen en metaal. Stuk voor stuk kwalitatieve en robuuste opbergsystemen, geschikt voor elk gebruik.

Verschillende mogelijkheden in opbergen: gereedschapskisten, kisten voor elektrisch gereedschap, gereedschapstassen en organizers met verschillende compartimenten. Grote keuze aan maten, kleuren, materialen (bimateriaal of niet), met of zonder verschillende compartitmenten, met metalen of synthetische sluithaken, etc...

Groot aanbod aan robuuste en makkelijk te verplaatsen schragen. Door hun polypropyleen uitvoering hebben deze schragen de beste verhouding gewicht/sterkte op de markt.

Je vindt de producten van STANLEY in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop