Tesa

tesa® is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van kleefoplossingen voor industrie, handel, consumenten en ambachtslieden.

We hebben meer dan 125 jaar ervaring in coatingtechnologie en de ontwikkeling van lijmverbindingen.

Vandaag de dag helpen meer dan 7.000 tesa® producten bij het optimaliseren van productieprocessen, verhoging van productiesnelheden, betrouwbaarheid en efficiëntie om afgewerkte producten te verbeteren.

Wij belichamen expertise in de ontwikkeling van speciale kleefmassa's, combineren ervaring van het gebruik van complexe coatingmethoden met een grondige kennis van de industrieën, onze klanten en onze zakenpartners.

Dit is de basis voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en producten met een hoge consumentenwaarde.

Meer dan 500 werknemers werken in tesa® laboratoria over de hele wereld om innovatieve ideeën om te zetten in nieuwe toepassingen en om bestaande producten te optimaliseren.

 

Ambachtslieden

Elke dag alles geven, het beste zijn die je kunt zijn: We weten dat dit is wat van jou een professional maakt.

We kennen de ambachten, de eisen, de klachten en de behoeften. We zijn ons er volledig van bewust dat we zo dicht mogelijk bij u moeten zijn, de professionals !

“Zo dicht mogelijk” betekent dat wij er altijd zijn om je te adviseren, om jou te adviseren, je te helpen en je in staat te stellen nog beter te worden in je werk.

Wij hebben de middelen om dit te doen met een de aanwezigheid op het terrein, betere en nieuwe producten en een geheel nieuwe reeks diensten. Uitstekende resultaten bij elke toepassing, voor elke toepassing: zo heeft tesa® zijn reputatie opgebouwd, al meer dan 75 jaar.

Alleen de vakman die in staat is nauwkeurig en efficiënt werk te leveren, zal zijn concurrenten overtreffen.

Professionele schilders en andere ambachtslieden verwachten perfecte resultaten snel en gemakkelijk, zonder het risico dat een opdracht moet worden herdaan, wat extra kosten en tijd zou meebrengen.

Dat is waarom we vastbesloten zijn om altijd kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs aan te bieden.

Je vindt de producten van Tesa in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop