Wynn's

Wynn’s ontwikkelt en produceert innovatieve reinigings- en smeertechnologieën voor de automobielbranche. Wynn’s werd in 1939 in de VS opgericht en het bedrijf kan terugblikken op 80 jaar sterke en doeltreffende producten, heel veel ervaring en uitstekende product know-how. “Specialist in Additives” – Wynn’s doet zijn slogan alle eer aan.

De Europese productiesite van Wynn’s werd in 1958 opgericht en bevindt zich in Sint-Niklaas, België. Sinds 2005 ontwikkelt en produceert Wynn’s chemische oplossingen voor de automobielbranche volgens de ISO-norm 9001. De R&D-afdeling draagt bij tot de hoge kwaliteitsstandaard van het assortiment en houdt rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. De vakkennis op het gebied van de actuele behoeftes van de automobielbranche is de Wynn’s sleutel tot succes.

Wynn’s additieven zijn chemische behandelingen, die de vervuiling van de belangrijkste voertuigvloeistoffen bestrijden en zo problemen kunnen oplossen (b.v. zwarte rook, vervuiling van de injectiekleppen, verstopping van de roetfilter, hoge emissie-uitstoot, vermindering van de prestatie, te hoog brandstofverbruik, lekken, slechte geuren, enz.).

Wynn’s is een marktleider van motorbehandelingen. Het merk is wereldwijd aanwezig: in Europa, Het Midden Oosten, Afrika, Noord en Zuid Amerika, Azië en Oceanië.

Je vindt de producten van Wynn's in:

  •  Voor 12.00 uur besteld, zelfde dag geleverd*
  • 2 échte winkels
  • Collega's met productkennis
  • Service na verkoop